Вівсянка на сніданок – це легко та корисно, особливо коли додати до неї додаткові корисні інгредієнти як мікрозелень соняшника, банан та мед. Смачно запивати вівсяну кашу чаєм з лимоном та імбиром. Інгредієнти: 1. Вівсянка – 7-8 столових ложок2. Мікрозелень соняшника – 35-50 г3. Банан середній – 1 шт.4. Мед – 1 столова ложка5. Чай – […]
Тема: Рецепти
Оригінальний та надзвичайно смачний та корисний мікросалат з мікрозелені броколі. Інгредієнти: мікрогрін броколі, ікра тріски, оливкова олія, сіль та спеції. Інгредієнти на салат з мікрозелені броколі: Мікрозелень броколі – 35 г Ікра тріски – 2 чайні ложки Олія з льону або оливкова – 1 столова ложка Сіль – на (свій) смак Приправи – на (свій) […]
Легкий у засвоєні та простий у приготуванні вітамінний салат з мікрозелені соняшника. До складу входить олія з льону багата на омега-3, пекінська капуста багата на клітчатку, мікрогрін соняшника та горішки кеш’ю багаті на вітаміни та мікроелементи. Інгредієнти на салат з мікрозелені соняшника: 1. Мікрозелень Соняшника – 50-100 г2. Капуста пекінська – 200-300 г3. Горіхи кеш’ю […]
Інгредієнти: 1. Мікрозелень редису Санго (або мікрогрін Редису) – 35-50 г2. Помідорки чері – 4-7 шт3. Огірок – 1 шт4. Цибуля ріпчата (маленька) – 1 шт5. Олія оливкова – 1-3 столові ложки6. Сіль – за смаком7. Приправи – за смаком (рекомендуєм: італійські трави) Інструкція приготування салат з мікрозелені Редис Санго: 1. Поріжте мікрозелень2. Поріжте помідорки […]
Дуже смачне і користе смузі з мікрогріном соняшника. Інгредіенти для смузі з мікрогріном соняшника: Мікрогрнін соняшника – 35-50 г Банан – 1шт Яблуко – 1 шт (великого або середнього розміру) Лимон (скибка зрізана поперек у формі круга товщиною 5-7 см, без шкірки) Мед – 0,5 – 1 чайна ложка Вода – 100-200 мл Інструкція приготування: […]
Смачний, ніжний, легкий салат мікрогрін редис та простий у приготуванні. Інгредієнти для салат мікрогрін Редис: Мікрогрін редису – 35-50 г Помідорки чері – 4-7 шт Яйце куряче варене – 2 шт Цибуля ріпчата (середня або маленька) – 1 шт Олія оливкова – 1-2 столові ложки Сіль – за смаком Приправи – за смаком (рекомендуєм: італійські […]